Κρητικό Αντάμωμα: Μία μεγάλη βραδιά για το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα

254

Χωρίς αμφιβολία το Κρητικό γλέντι με το συγκρότημα του Δημήτρη Σπυριδάκη, υπήρξε μια από τις κορυφαίες στιγμές του 1ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ Παράδοσης “Κρητικό Αντάμωμα” που διοργάνωσε, με εντυπωσιακή επιτυχία, η Ενωση Κρητών Κερατσινίου Δραπετσώνας το “Αρκάδι”.

Ο Πολυχώρος των Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα, φιλοξένησε μία ακόμη βραδιά του Φεστιβάλ, με τη συμμετοχή πολλών πολλών εκατοντάδων προσκεκλημένων της Ενωσης.

Παρόντες μεταξύ πολλών και εκλεκτών,

ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος.

Οι Βουλευτές της ΝΔ Γιώργος Βρεττάκος και Μιχάλης Λιβανός.

Ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφωνας Αλεξιάδης.

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Παναγιώτης Διαλινάκης.

Οι Αντιδήμαρχοι Στράτος Δασκαλάκης, Τζένη Διακάκη, Μιλτιάδης Θεόδοτος, Στέλλα Μιχάλογλου, Γιώτα Περδίκη, Βασίλης Τσίγγερης.

Αντιπροσωπεία του Συνδυασμού”ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάσο Μύτογλου,αποτελούμενη από τους Δημοτικούς Συμβούλους

Νίκο Αβραμίδη, Ελένη Δαβγιώτη,Ματίνα Τσοτσάνη Δριτσάκου,Παναγιώτη Κούβαρη, Μαρία Μαντουβάλου, Γιάννη Τζιώτη καθώς και τους υποψήφιους Ταξιάρχη Σφέκα και Νίκο Χριστοφοράτο.

Αντιπροσωπεία του Συνδυασμού Κερατσίνι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, του υπ. Δημάρχου Παντελή Καμά,

αποτελούμενη από τον Δημήτρη Διάκο, την Αποστολία Ζούτου, τον Χρήστο Μαρίνο και το Δημοτικό Σύμβουλο Ανδρέα Κρεμμύδα.

Από την Ελεύθερη Κίνηση Δημοτών Κερατσινίου – Δραπετσώνας, ο Πασκάλ Μπουρρώ, ο Ανδρέας Φασάκης και ο Βασίλης Χρυσικόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Ενωσης Αντώνης Κλαουράκης,τίμησε τον Δήμαρχο της πόλης, ενώ μικροί και μεγαλύτεροι χορευτές, από τα συγκροτήματα της Ενωσης Κρητών, πραγματοποίησαν αξιοθαύμαστες παρουσίες επί σκηνής.

Το κέφι, η συμμετοχή και ο ενθουσιασμός κορυφώθηκαν κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.