Επινίκια “γιορτή” σε υπηρεσιακό χώρο απο Αντιδήμαρχο στο Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας;

317
Σωρεία καταγγελιών απο εργαζόμενους της καθαριότητας του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.
Αιτία, η διοργάνωση επινίκιας “γιορτής” , μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, από Αντιδήμαρχο του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.
Ασφαλώς αυτό που ξενίζει και προκαλεί την αντίδραση των εργαζόμενων ΔΕΝ είναι το γεγονός του οτι ο επανεκλεγής στο Δημοτικό Συμβούλιο Αντιδήμαρχος, θέλησε να γιορτάσει την επιτυχία της σημερινής και επόμενης Δημοτικής αρχής.
Το σκανδαλώδες, σύμφωνα με όσα καταγγέλουν οι εργαζόμενοι, είναι οτι ο συμπαθής κατά τα άλλα Αντιδήμαρχος, επέλεξε να καλέσει τους εργαζόμενους στην γιορτή με τηλεφωνήματα που έγιναν κατα την ώρα εργασίας τους, απο τηλέφωνα του Δήμου και απο εργαζόμενους του Δήμου κατ΄εντολήν του κ. Αντιδημάρχου.
Το πλέον εξοργιστικό σύμφωνα με τις καταγγελίες, είναι οτι η επινίκια “γιορτή” που διοργανώνει το στέλεχος της Δημοτικής αρχής, για αύριο Τρίτη 17 Οκτωβρίου θα την  πραγματοποιήσει σε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ και όχι βέβαια στο σπίτι του ή έστω σε κάποια καφετέρια της πόλης.
Στο βαθμό που ισχύουν αυτές οι κατηγορίες, ο Δήμαρχος  Χρήστος Βρεττάκος πρέπει και οφείλει να ΑΚΥΡΩΣΕΙ μια τέτοια εκδήλωση…