Ανάδειξη ηγεσίας του Συνδυασμού Κερατσίνι Δραπετσώνα ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Μαζί σπάζουμε το φράγμα της απογοήτευσης. Είμαστε παρόντες στη Δημιουργία ενός αυτοδιοικητικού και πολιτικού Μετώπου.

278

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ανάδειξης ηγεσίας του Συνδυασμού Κερατσίνι Δραπετσώνα ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

Προσήλθαν και ψήφισαν 84 μέλη του Συνδυασμού, γεγονός που θεωρείται ιδιαίτερα ικανοποιητικό, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα των τελευταίων Δημοτικών Εκλογών αλλά και της Κόπωσης του Εκλογικού Σώματος.

Σε ό,τι αφορά τη θέση του Επικεφαλής του Συνδυασμού, ομόφωνη ήταν η επανεκλογή του κυρίου Παντελή Καμά.

Σε ό,τι αφορά την πολιτική Γραμματεία τα αιρετά μέλη είναι κατά σειρά εκλογής : Ζιούτου Αποστολία ( 19 ψήφοι) , Χρήστος Μαρίνος ( 16 ψήφοι), Χρήστος Μπόης ( 16 ψήφοι), Καραπιπέρης Στυλιανός ( 12 ψήφοι), Μαρία Καλλιγέρου,(6 ψήφοι) Αβαγιάννη Σταμματούλα ( 4 ψήφοι) και Κανταράκη Αλεξάνδρα ( 4 ψήφοι).

Το στίγμα των προθέσεων του Συνδυασμού έδωσε με δήλωση του μετά τα εκλογικά αποτελέσματα ο κύριος Παντελής Καμάς : « Πρώτη φορά στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα Δημοτική Παράταξη , τόλμησε να κάνει μια Ανοιχτή Διαδικασία. Εκλέξαμε Πολιτική Γραμματεία με μονοσταυρία για να μη δημιουργούνται ομαδοποιήσεις και μηχανισμοί. 84 συμπολίτες μας πήραν μέρος στις εκλογές.

Μαζί συνυπογράψαμε την Αναγέννηση της Δημοτικής μας παράταξης.

Είναι ιδιαίτερα τιμητική η ΟΜΟΘΥΜΗ και ΟΜΟΦΩΝΗ επιβεβαίωση της Ηγεσίας μου στην Παράταξη μας.

Σε 4 χρόνια από σήμερα με Ανοιχτή Προκριματική Διαδικασία θα επιλέξουμε τον υποψήφιο Δήμαρχο της Αλλαγής στην πόλη μας.

Έχει ιδιαίτερη σημασία η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία των στελεχών που σηματοδοτούν την Κέντροαριστερά στην πόλη μας.

Η συμμετοχή ποιοτικά και ποσοτικά στη διαδικασία είναι μια Νίκη των Προοδευτικών ανθρώπων της πόλης μας .Σπάσαμε το φράγμα της απογοήτευσης και είμαστε παρόντες στη Δημιουργία ενός ευρύ πολιτικού Μετώπου.

Απευθύνω πρόσκληση σε όλους τους προοδευτικούς συμπολίτες μας , που δεν εκφράζονται απο τον ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ, των συμβιβασμών του κυρίου Βρεττάκου, που δεν θεωρουν διέξοδο τη Δεξιά του κυρίου Μύτογλου για Δημιουργικό διάλογο. Μαζί πρέπει να προχωρήσουμε.»