ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Εταιρεία δηλώνει ΜΑΪΜΟΥ έδρα στη ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ. Στέλνει με κούριερ ΚΟΥΡΕΛΙΑ στα θύματά της…

502

Εταιρεία με τη νομική μορφή της ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗΣ ΙΚΕ, δηλώνει Μαϊμού έδρα επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη 165 στη Δραπετσώνα.

Διαφημίζει μέσω ανάρτησής της ότι πουλάει σε ενδιαφέρουσες τιμές εκλεκτά ρούχα και αξεσουάρ ένδυσης.
Αντί αυτών αποστέλλει στα θύματά της με γνωστή εταιρία ταχυμεταφορών, κουρέλια τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με τα παραγγελθέντα εμπορεύματα.
Στην διεύθυνση που δηλώνεται ως έδρα, αντιστοιχεί σύμφωνα με το επιτόπιο ρεπορτάζ μας, κατοικία.
Τα θύματα της ΙΚΕ, έκπληκτα αντιλαμβάνονται την ΑΠΑΤΗ όταν  προσέρχονται στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 165 και βλέπουν πως καμία ανάλογη εμπορική δραστηριότητα και καμία επιχείρηση εμπορίας ρούχων ΔΕΝ υπάρχει στο οίκημα.
Οπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι της περιοχής γύρω από το ΕΠΑΛ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι επισκέψεις στη γειτονιά,αυτών που αναζητούν την μαïμού έδρα .
Χαρακτηριστικά τονίζουν το ότι μεταξύ άλλων, προσήλθε και αστυνομικός του οποίου η σύζυγος έχασε το ποσό των εκατό ευρώ,πέφτοντας θύμα της διενεργούμενης ΑΠΑΤΗΣ.
Απορία προκαλεί το γεγονός ότι η γνωστή εταιρεία ταχυμεταφορών, παραλαμβάνει και αποστέλλει χωρίς οποιοδήποτε φορολογικό παραστατικό, εμπορεύματα και φυσικά εισπράττει από τους παραλήπτες τα χρήματα που αντιστοιχούν στο ποσό που αξιώνει η ΙΚΕ με την ανύπαρκτη έδρα, για τα κουρέλια με τα οποία καλύπτει εικονικά τις παραγγελίες των ανύποπτων θυμάτων αυτής της ιστορίας.
Εντύπωση προκαλεί το ότι η συγκεκριμένη μεταφορική εταιρεία,παρότι δέχθηκε επώνυμες καταγγελίες, συνεχίζει να αποδίδει τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό της καταγγελόμενης εταιρείας.
Ασφαλώς και οι αρμόδιες  αρχές χρειάζεται να ενεργήσουν άμεσα, ώστε να σταματήσει αυτή η εξώφθαλμα παράνομη δραστηριότητα.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ…