Αποτελέσματα εκλογών για ΔΣ στον ΣΕΠΕ Κερατσινίου – Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης». Eπανεκλογή της ΑΣΕ στο τιμόνι του Συλλόγου

129
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

2021

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

2023

ΨΗΦΙΣΑΝ 498 547
ΑΚΥΡΑ- ΛΕΥΚΑ 33 (6,6%) 18 (3,3%)
ΕΓΚΥΡΑ 465 529
ΑΣΕ 318 – 63,9%

(5 έδρες)

384 – 70,2%

(5 έδρες)

ΑΡΠΑ 147 – 29,5%

(2 έδρες) @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

145 – 26,5%

(2 έδρες)

Χαιρετίζουμε θερμά τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που συμμετείχαν μαζικά στην σημερινή εκλογική διαδικασία! Ιδιαίτερο χαιρετισμό απευθύνουμε στους συναδέλφους αναπληρωτές που, μαζί με τους μόνιμους, αναγνώρισαν την ανάγκη οργανωμένης πάλης μέσα από το σωματείο μας και προσήλθαν μαζικά στις κάλπες!
Η ανάδειξη της ΑΣΕ σε πρώτη δύναμη, ενισχυμένης σε ψήφους και ποσοστά, είναι νίκη των συναδέλφων/ισσών! Υποσχόμαστε ότι θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, θα συνεχίσουμε ανυποχώρητα τον αγώνα ενάντια σε όσους μας μαυρίζουν τη ζωή!
Στις σημερινές συνθήκες η οργανωμένη δράση, για τα δικαιώματά μας και για τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας δεν είναι απλά αναγκαία, είναι μονόδρομος! Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί! Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν ακόμα πιο μαζικά στην καθημερινή ζωή και δράση του σωματείου, για ένα σωματείο ακόμα πιο ζωντανό και μαχητικό! Γιατί το σωματείο είναι υπόθεση όλων μας, είναι το κοινό μας ‘’σπίτι’’!
Προχωράμε μπροστά με αισιοδοξία και μαχητικότητα, παλεύοντας για τις πραγματικές μας ανάγκες!

ΠΗΓΗ: alfavita.gr