Εμπορικός Σύλλογος Κερατσινίου Δραπετσώνας

137
Αγαπητές/οί Συνάδελφοι,
Πειραιάς, 18-11-2023 Αριθμ. Πρωτ.: 1230
Με αφορμή το υπό διαβούλευση φορολογικό νομοσχέδιο «Μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής» και μετά και την έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΕΕ που πραγματοποιήθηκε στις 17-11-2023 σας ενημερώνουμε ότι, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου, δεδομένης της σοβαρότητας της κατάστασης, θεωρεί υποχρέωσή της να στηρίξει τις αποφάσεις της ΕΣΕΕ για συμμετοχή στις επικείμενες κινητοποιήσεις της Τετάρτης, 22 Νοεμβρίου 2023.
Καλούμε τους Εμπορικούς Συλλόγους Μέλη μας, να συμμετέχουν και να οργανώσουν όποιες δράσεις τοπικού χαρακτήρα θεωρούν απαραίτητες, σύμφωνα με τις αποφάσεις των Διοικητικών τους Συμβουλίων.
Δεδομένου ότι, το νέο καθεστώς φορολόγησης που προτείνεται για τους ελεύθερους επαγγελματίες και η οριζόντια εφαρμογή του είναι ξεκάθαρο ότι θα επηρεάσει την πλειοψηφία των πολύ μικρών επιχειρήσεων, η συμμετοχή μας θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μαζικότερη.
Ειδικά για τους συναδέλφους που βρίσκονται στην Αττική, τους καλούμε να συμμετάσχουν στο κεντρικό συλλαλητήριο της ΕΣΕΕ την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου τ.ε. και για το οποίο θα ενημερωθείτε αναλυτικά όσον το δυνατόν συντομότερα.
Επισυνάπτεται στη παρούσα, αφίσα σε ηλεκτρονική μορφή για την υποστήριξη των κινητοποιήσεων, η οποία λόγω των ασφυκτικών χρονικών περιθωρίων, δεν μπορεί να αποσταλεί σε έντυπη μορφή, γι’ αυτό παρακαλούμε να την αναπαράγετε με κάθε πρόσφορο τρόπο, για να τοποθετηθεί στις προθήκες των καταστημάτων των μελών σας ΑΦΙΣΑ_22.11.2023.pdf