Ιερός Ναός Αγίου Αντωνίου Κερατσινίου: Εκδρομή με τα παιδιά του κατηχητικού στο Βραχάτι Κορινθίας, στο κτήμα του φιλανθρωπικού συλλόγου “Άγιος Αλέξιος, ο άνθρωπος του Θεού”.

67
Με τη Χάρη του Θεού, αγαπητοί αδελφοί, πραγματοποιήσαμε εκδρομή με τα παιδιά του κατηχητικού μας, στο Βραχάτι Κορινθίας, στο κτήμα του φιλανθρωπικού συλλόγου “Άγιος Αλέξιος, ο άνθρωπος του Θεού”.
Εκεί μας υποδέχθηκε και μας φιλοξένησε ο π. Γεώργιος Σχοινάς, υπεύθυνος του συλλόγου, μαζί με τον συνεφημέριό του π. Νεκτάριο και άλλους συνεργάτες τους.
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τις πολλές και ποικίλες δράσεις του συλλόγου, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν διάφορα παιχνίδια προσκύνησαν στο Εκκλησάκι αφιερωμένο στον Άγιο Αλέξιο, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη φύση, καθώς και να φάνε όλοι μαζί σε κοινή τράπεζα.
Ελπίζουμε κάθε δραστηριότητα για τα παιδιά μας να μείνει ανεξίτηλη στις καρδιές τους για να αγαπάνε το Χριστό σε όλη τους τη ζωή!
Θερμές ευχαριστίες στον π. Γεώργιο και τους συνεργάτες τους για όλη τη φιλοξενία. Ευχόμαστε ο Κύριος να τους ενισχύει στο έργο τους.
Χριστός Ανέστη!