Κερατσίνι-Δραπετσώνα: Δημοτικοί Σύμβουλοι και στελέχη του “Αλλου δρόμου” αποχωρούν από το ΣΥΡΙΖΑ

150

Αυτοδιοικητικά στελέχη και αιρετοί της Δημοτικής αρχής του Χρήστου Βρεττάκου, περιλαμβάνονται στις πρώτες αποχωρήσεις από την ΟΜ Κερατσινίου Δραπετσώνας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Μεταξύ όσων απέστειλαν προς το Συντονιστικό της οργάνωσης, τη σχετική επιστολή αποχώρησης από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, περιλαμβάνονται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Καψετάκης και Κυριάκος Κατσαφάδος, καθώς και οι Σύμβουλοι των έως τώρα Κοινοτήτων Κερατσινίου και Δραπετσώνας, Βεντούρη Γαρυφαλιά (πρόεδρος Κερατσινίου) και Τσουλφάς Θοδωρής (μέλος Δραπετσώνας), καθώς και άλλοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό της Δημοτικής αρχής, κατά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές.
Οι αποχωρήσαντες κινούνται στο κλίμα των απόψεων της “ΟΜΠΡΕΛΑΣ”, κάτι που σημαίνει πως μένει ανοικτό το να εμφανιστούν και νέες παραιτήσεις αυτοδιοικητικών στελεχών αλλά και άλλων μελών του ΣΥΡΙΖΑ από την οργάνωση Κερατσινίου Δραπετσώνας, στον απόηχο της πρόσφατης αποχώρησης της ομάδας της Εφης Αχτσιόγλου, από την  έως τώρα αξιωματική αντιπολίτευση.
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ Ο.Μ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΟΥ -ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ:
Προς το συντονιστικό και τα μέλη της Ο.Μ, ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου – Δραπετσώνας
Αγαπητοί/ες σύντροφοι και συντρόφισσες
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν υπάρχει πια. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ των αγώνων και της αγωνίας, της διαδήλωσης και της αλληλεγγύης, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ των ονείρων μας είναι παρελθόν.
Με ευθύνη του Αλέξη Τσίπρα και την σύμπραξη ή ανοχή κορυφαίων στελεχών, την θέση του υφάρπαξε ένα περίεργο και απροσδιόριστο μόρφωμα το «κόμμα Κασσελάκη».
Με θλίψη σας ενημερώνουμε ότι πλέον είναι επιβεβλημένη πράξη αξιοπρέπειας η αποχώρηση μας, από το κόμμα που χρόνια υπηρετήσαμε πιστά.
Αποχωρούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά δεν παραιτούμαστε από το συνειδησιακό καθήκον υπεράσπισης, από άλλο πολιτικό χώρο της υπόθεσης της Ανανεωτικής και Ριζοσπαστικής Αριστεράς,
Παρακαλώ επίσης το συντονιστικό όργανο της ΟΜ Κερατσινίου – Δραπετσώνας να μας διαγράψει από τα αρχεία μελών και τις σχετικές λίστες.
Λαζαρίδης Θανάσης ,μέλος Νομαρχιακής και συντονιστικού ΟΜ
Κατσαφάδος Κυριάκος μέλος συντονιστικού, Δημοτικός Σύμβουλος
Καψετάκης Γιώργος, Δημοτικός Σύμβουλος
Βεντούρη Γαρυφαλιά πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Κερατσινίου
Τσουλφάς Θοδωρής μέλος τοπικού συμβουλίου Δραπετσώνας
Θεοδωρίδης Τάσος τέως Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου, αντιστασιακός
Γιαννούλης Βασίλης αντιστασιακός
Γαβαλά Μαρία
Γιγίνης Κοσμάς
Γιγίνη Χαρίκλεια
Γιγίνη Χριστίνα
Ευτυχίδης Ιωακείμ
Μανιμανάκη Ελευθερία
Μαντζώρος Αλέκος
Μαντζώρου Όλγα
Μπαμπαλίκας Τάσος
Παπαδόπουλος Νικόλαος