Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ενορία Παναγίας Βλαχερνών Αμφιάλης

137

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε για πολλοστή φορά η Ενορία μας…!

Συγκεντρώθηκαν 51 φιάλες αίμα !
Οι υπεύθυνοι Ιατροί από το Αττικό Νοσοκομείο, που διενεργούν την Αιμοδοσία, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και τις ευχαριστίες τους, αφού το αποτέλεσμα υπερέβη τις προσδοκίες τους.
Θερμά ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλους τους εθελοντές Αιμοδότες, που για μια ακόμη  φορά με προθυμία έδωσαν το παρόν, καθώς και τους αδελφούς μας που κοπίασαν για την διοργάνωση.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Κύριος ΑΛΕΞΙΟΣ ενθαρύνει και ευλογεί τη δημιουργία Τραπεζών Αίματος, που λειτουργούν τα τελευταία έτη σε δέκα Ενορίες της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας.
Δοξάζουμε τον Άγιο Θεό και ευγνωμονούμε τους δεκάδες εθελοντές Αιμοδότες, γιατί αξιωθήκαμε την τελευταία δεκαετία, υπό την Σκέπη της Παναγίας μας, να προσφέρουμε πάνω από 1500 φιάλες αίμα σε ασθενείς ενορίτες αδελφούς μας !
* Αναδημοσίευση από τα social του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη πατέρα Τιμόθεου Σταυρίδη Προϊστάμενου του Ιερού Ναού της Παναγίας Βλαχερνών Αμφιάλης Κερατσινίου.