Με τον Τάσο Μύτογλου και τον συνδυασμό “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” ο Φοιτητής και Δημοσιογράφος Νίκος Χριστοφοράτος

530

Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Τάσου Μύτογλου:

Είμαι πολύ χαρούμενος για το ότι το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας είναι πολυσυλλεκτικό και απαρτίζεται από ανθρώπους διαφορετικών κοινωνικών ομάδων και ηλικιών που  έχουν όμως ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ.
Η υποψηφιότητα του 18χρονου Νίκου Χριστοφοράτου, μας κάνει όλους χαρούμενους. Επειδή οι νέοι ΑΞΙΖΟΥΝ και  ΜΠΟΡΟΥΝ να έχουν εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά κυρίως επειδή ΟΛΟΙ οφείλουμε να τους προσκαλέσουμε στο να ασχοληθούν με τα κοινά!
Ο Νίκος είναι φοιτητής Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ έχει αρχίσει και τα βήματα του στην Αθλητική Δημοσιογραφία. Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκινάει από τα μαθητικά του κιόλας χρόνια όταν στη δευτέρα Λυκείου εξελέγη αντιπρόεδρος στο 15μελες του 3ου ΓΕΛ Κερατσινίου.
Εχει ιδιαίτερες ανησυχίες όσον αφορά το δήμο μας και είμαι βέβαιος πως  έχει την συνειδητή επιλογή και τη διάθεση, να τρέξει, να αγωνιστεί και να βοηθήσει, τον Δήμο μας και τους  δημότες με τον δικό του τρόπο και τη δική του ευαισθησία.
Πιστεύω πολύ στο ρόλο των ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, πιστεύω πολύ στο Νίκο και θεωρώ ότι θα συμβάλει με τον συνδυασμό μας “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” στην αλλαγή και στην εξέλιξη που πρέπει επιτέλους να έρθει στην πόλη μας..