Την επανεκλογή του Χρήστου Βρεττάκου στηρίζει ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κανέλλος Λάλος

132
Με δήλωση που ανάρτησε στο προσωπικό προφίλ ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Κανέλλος Λάλος ζητά την συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων στο Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας.Στην περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν συμβεί,ο κύριος Λάλος δηλώνει ότι θα στηρίξει την επανεκλογή του σημερινού Δημάρχου Χρήστου Βρεττάκου.
 Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΛΑΛΟΥ:
“Διαβαζοντας τις αναρτησεις καποιων Αυτοδιοικητικων στελεχων εν οψη των επερχομενων Δημοτικων εκλογων,το μυαλο μου πηγε στο μακρινο 1990.
Τοτε επικεφαλης της Δημοτικης παραταξης του ΠΑΣΟΚ ειμουν εγω,ως υποψηφιος Δημαρχος το 1986 με ποσοστο πανω απο 25%.
Δημαρχος ηταν ο Δημητρης Σαραφογλου του ΚΚΕ.
Ανεκαθεν θιασωτης της συνεργασιας των προοδευτικων δυναμεων σε επιπεδο Δημου,ειμουν μπροσταρης στην συνεργασια ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ στο Κερατσινι με αποτελεσμα στις εκλογες του 90 ο Λαος να επιβραβευει αυτην την προσπαθεια δινοντας ποσοστο 74% στον κοινο συνδιασμο μας.
Ακολουθησε μια δημιουργικη τετραετια στην Πολη μας με Δημαρχο τον Δ. Σαραφογλου και επισης μια ακομη εξισου καλη τετραετια με Δημαρχο τον αειμνηστο Γιωργο Χασκα.
Οσον αφορα εμενα,το σκιτσο του Ακη Παρασογλου δειχνει ποσο εκτιμησε την πολιτικη μου προταση ο Λαος αλλα και στην συνεχεια οταν το 1993 με εστειλε στο Ελληνικο Κοινοβουλιο.
Σημερα περισσοτερο απο καθε αλλη φορα επιβαλεται να υπαρξει συνεργασια των προοδευτικων δυναμεων στην Πολη μας.
Αυτη ειναι η προταση μου,ελπιζω να γινει πραξη.
Αν κατι τετοιο δεν μπορεσει να γινει πραξη,θα σημαινει οτι καποιοι ενδιαφερονται μονο για τις προσωπικες τους φιλοδοξιες και οχι για την προοδο της Πολης.
Σ αυτην την περιπτωση δηλωνω οτι θα στηριξω τον σημερινο Δημαρχο γιατι τον θεωρω την καλυτερη λυση απο τις προτασεις που υπαρχουν”.