Παντελής Καμάς: Καθαρή λύση είναι ΜΟΝΟ, η απαλλοτρίωση του χώρου των ΕΛΠΕ στη Χαραυγή

64

Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου  Κερατσινίου Δραπετσώνας Παντελή Καμά:

“Διαβάσαμε εχθές, διθυραμβικές ανακοινώσεις της Απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, για την απομάκρυνση των καζανιών των ΕΛΠΕ, από τη Χαραυγή.

Έξυπνα, η Δημοτική Αρχή, αναφέρει στην Ανακοίνωσή της, ότι απομακρύνονται σκουριασμένες δεξαμενές που είναι εστία Μόλυνσης.

Δεν γίνεται όμως καμία αναφορά στην μελλοντική χρήση του χώρου. Δεν γίνεται καμία αναφορά στο αν θα πάψει να είναι χαρακτηρισμένος ο χώρος ως περιοχή πετρελαιοειδών, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο τελευταίο master plan της Cosco, το οποίο είναι πλέον Νόμος του Ελληνικού Κράτους.

Ευχόμαστε ο κύριος Βρεττάκος να έχει εξασφαλίσει κάποιες εγγυήσεις για αυτά τα ζητήματα, γιατί όπως αντιλαμβάνεται κάποιος αν μετά τις εκλογές, στη θέση των σκουριασμένων δεξαμενών ” φυτρώσουν” νέες δεξαμενές, τότε οι εξελίξεις θα είναι δυσάρεστες .

Η δική μας θέση είναι σαφής και καθαρή : Να απαλλοτριωθεί ο χώρος άμεσα. Μετά από την απαλλοτρίωση του χώρου, μπορούμε να είμαστε σίγουροι, ότι δεν θα  φυτρώσει, κάτι χειρότερο, από τις σκουριασμένες δεξαμενές στο χώρο των ΕΛΠΕ”